Over jouw fotograaf

Mijn naam is André Roosenburg. Ik ben gespecialiseerd in het maken van trouwreportages in de regio West-Brabant (Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Halsteren) en Zeeland (Tholen). Ik ben getrouwd en vader van twee zoons. Sinds 2002 woon ik in Steenbergen.

In 1976 ben ik als hobby begonnen met fotograferen. Om meer over dit prachtige vak te leren begon ik al snel met de opleiding vakfotografie. In 1984 rondde ik de fotovakschool af. Ik merkte al snel dat bruidsfotografie echt mij ding was. Het werken met mensen en hen een blijvende herinnering aan hun mooiste dag van hun leven geven is zo leuk!

Ik fotografeer al meer dan dertig jaar lang bruiloften. In het begin werkte ik in opdracht van verschillende fotografen in de regio Rotterdam. Daardoor heb ik inmiddels ervaring in het maken van honderden trouwreportages. Naast mijn werk als freelance fotograaf werkte ik als vertegenwoordiger. Ik kreeg al snel de mogelijkheid om fulltime als fotograaf aan het werk te gaan. In 2008 heb ik die stap ook echt gezet. Ik wil bruidsparen van het begin (de voorbereidingen op het huwelijk) tot het einde (fotoalbum/reportage) adviseren en begeleiden.

Ik begon mijn werk als fotograaf in de garage van mijn huis. Omdat de vraag naar familiefoto’s sterk toenam, besloot ik een ruimte te huren. Vijf jaar lang heb ik deze studio gerund. Door privéomstandigheden werk ik vanuit 2019 weer vanuit huis. Hier ontvang ik mijn klanten en kan ik al mijn producten en portfolio laten zien en jouw wensen bespreken. Familiefoto’s maak ik op locatie.

Mijn grootste passie is het maken van trouwreportages en productfotografie. Daarnaast is het geven van cursussen en workshops erg leuk om te doen.

Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio.