Beoordelingen

Wij kijken terug op een fantastische dag! Het contact met André verliep gedurende de voorbereidingen, op de dag zelf en erna erg fijn! André is een professionele fotograaf die mooie fotokansen ziet en mee kan denken met de wensen van het bruidspaar. Mede dankzij André zijn foto's en trouwalbum hebben wij prachtige herinneringen aan onze dag! André bedankt!

Jeroen & Anouk

André tegen het lijf gelopen op de trouwbeurs in kruisland. Klikte meteen tijdens ons gesprek afgesproken om onze mooie dag vast te leggen. Helaas had hij een dubbele boeking die dag maar heeft hij een collega ingeschakeld om de foto's te maken die dag! Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking tussen jullie en ons. Zij heeft onwijs mooie foto's gemaakt en André ons boek samen gesteld en afgewerkt. Nogmaals bedankt voor het vastleggen van onze mooie dag.

Guillaume en Jolanda

André is de beste fotograaf die je je maar kunt wensen! Hij heeft mooie foto's gemaakt van onze dag waar we steeds nog van kunnen blijven genieten. Een echte aanrader!

Isaac & Sabrina

André werkt heel professioneel, is heel gezellig in de omgang, houd rekening met de wensen van het bruidspaar en de extra touches op de bruiloft als deze aanwezig zijn houd hij hier zeker zijn oog voor open. André heeft prachtig werk geleverd en als klap op de vuurpijl een prachtig trouwalbum. Wij bevelen André zeker aan als bruidsfotograaf!

Jeroen en Cynthia

André is echt een ontzettende aardige leuke man . Heel erg professioneel en doet erg zijn best om betrokken te zijn! Wij zijn heel erg tevreden over zijn werk. Kortom wij raden iedereen arf fotografie aan!

Patric en suzy

"Wij kijken terug op een erg leuke ervaring met André als fotograaf. Vanaf de eerste afspraak heeft André ruim de tijd voor ons genomen om al onze wensen te bespreken. Hierbij was goed te merken dat hij jarenlange ervaring heeft opgebouwd. André is meedenkend, flexibel, professioneel, en heel belangrijk: gezellig en relaxed. Tijdens de bruiloft heeft André op een ontspannen manier alle belangrijke momenten op een prachtige manier vastgelegd. De communicatie verliep super, zowel voor, tijdens als na de bruiloft. Ook heeft André een heel mooi trouwalbum voor ons samengesteld. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en nog steeds erg enthousiast over André!"

Ard en Petra

Een rustige fotograaf die in een korte tijd prachtige en snelle foto's kan maken. Met als gevolg een bijzonder prachtig album! André, echt een fotograaf om aan te bevelen! Hij levert maakt foto's en levert een album met een prima prijs-kwaliteit verhouding!! Bedankt André

Wilna en Joost

We hebben een fantastische dag gehad en enorm genoten. André is zeer relaxt maar ook alert om geen enkel moment te missen en heeft onze dag perfect vastgelegd. Ook zijn flexibiliteit is enorm gewaardeerd toen bleek dat het allemaal iets langer ging duren.

Gerard en Francien

Kwaliteit, service en ervaring zijn top! En dan ook nog in een fijne informele sfeer. Denkt goed mee bij de voorbereidingen en zeer flexibel tijdens de dag! Echt een topervaring gehad met een topfotograaf!

Edgar

Wij waren meer als tevreden met deze fotograaf,luistert goed naar je wensen en wist goed in te spelen met onze kleine man tijdens de fotoshoot op onze mooie dag. Al met al een echte aanrader als fotograaf

Debby en Ruud

Uw beoordeling

Selecteer uw album (optioneel)