Bruiloft in Kijkduin

Bruiloft op strand.

Zaterdag 1 oktober ging ik als bruidsfotograaf met mijn tweede fotograaf richting Wateringen. Dit was de dag van Niels en Anne-Simone.
In de ochtend zochten we als eerste Anne-Simone op, die al vroeg bij de kapsalon was. Na enkele foto’s snel naar de afzonderlijke adressen om de voorbereidingen te fotograferen.

Even later vond de First-Look plaats en zag het bruidspaar elkaar voor het eerst. En wat zagen ze er schitterend uit.
Nadat ze elkaar uitgebreid hadden bewonderd, vertrokken we naar Kijkduin. Ondanks dat ze regen en wind voorspeld hadden, wilde dit bruidspaar toch naar strand. De weergoden waren ons goed gezind. Helaas wel een beetje wind, maar dit namen we voor lief. De sfeer was er, wat goed te zien is op de foto’s.

Ondertussen verzamelden de gasten zich in Beachclub Titus, waar de huwelijksceremonie, diner en feestavond plaats vond. Het was een geweldig feest, waar we leuke foto’s hebben gemaakten. Tijdens het diner konden we het ook niet laten om nog even snel naar buiten te gaan, om enkele foto’s te maken van de zonsondergang.
Wij als fotografen van ARF Fotografie hebben ontzettend genoten van deze dag en de lieve mensen om ons heen.