Trouwfotograaf Zeeland

Bruidsreporatges Zeeland

Jullie gaan trouwen in Zeeland!

Een mooie bruidsreportage in Zeeland zoals, Veere, Goes, Arnemuiden, Middelburg of Tholen. Wij maken voor jullie de mooiste bruidsfoto’s.

Dé dag van je leven verdient uiteraard een professionele fotograaf. Natuurlijk spelen prijs, kwaliteit en mogelijkheden een grote rol. Het contact met de fotograaf is misschien nog wel belangrijker. Als er dan een ‘klik’ is, komen we samen tot het beste en mooiste resultaat!

Wij werken niet op uur-basis, maar met een vaste all-in prijs, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.
Een dag reportage als voorbeeld bestaat uit de voorbereidingen ( make-up, aankleden, enz) van bruid en bruidegom, locatiefoto’s, huwelijksvoltrekking in gemeentehuis en/of kerk, het aansnijden van de bruidstaart en/of het uitbrengen van een toost op het kersverse bruidspaar.
Wij komen altijd met twee bruidsfotografen en werken alleen met professioneel apparatuur.

Als klap op de vuurpijl doe ik ook er ook nog eens een gratis loveshoot bij, om vooraf al te wennen aan de camera en werkwijze. Interesse om jullie dag eens door te nemen, laat het me weten, door onderstaand formulier in te vullen of door mij te bellen.

Klik hier voor interesse.