Bruidsreportage Zeeland en Branbant

Een trouwreportage in Zeeland

Jullie willen een trouwreportage in Zeeland.

Ik maak de mooiste foto’s van jullie bruiloft!
Dé dag van je leven wil je natuurlijk vast laten leggen door een professionele fotograaf. Al die emoties, jullie ja-woord, de bruiloftsgasten, prachtige locaties, het feest… Met een professionele bruidsreportage beleef je jullie dag na afloop steeds weer opnieuw. Het belangrijkste van een bruidsfotograaf in Zeeland is misschien wel de klik die je samen hebt. Alleen zo komen we samen tot het beste en mooiste resultaat!
ik werk altijd met een extra fotograaf om niets te missen.

In een kennismakingsgesprek bespreken we samen wat jullie wensen zijn. Ook doen we een gratis loveshoot, zodat ik weet wat jullie mooi vinden en jullie aan mijn manier van werken kunnen wennen.
De dag na de bruiloft krijgen jullie al een sneak preview. Als ik de foto’s geselecteerd, bewerkt en bijgesneden heb krijg je de bruidsreportage op een USB stick met de foto’s op maximale resolutie. En je krijgt natuurlijk een mooi gebonden bewaaralbum.

Bruidsfotograaf in Tholen, Goes, Kruiningen, Sint-Maartensdijk, Gravenpolder of Middelburg : zo werk ik
Jullie trouwdag en daarmee de fotoreportage begint met de voorbereidingen, zoals het aankleden, kapster, make-up en versieringen. Uiteraard zoeken we de mooiste plekjes in Zeeland, om daar een serie romantische foto’s te schieten.
Als de bruiloftsgasten zijn gearriveerd kan de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis en/of kerk beginnen. Het aansnijden van de bruidstaart en/of klinken met champagne levert ook altijd leuke plaatjes op.
Bekijk mijn werk
Hebben jullie de foto’s van andere bruiloften al gezien? Bekijk mijn werk. Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op of bel naar 06-81184383 als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Tholen of in Zeeland.