Trouwreportage Arendsslot

bruidsreportage Zeeland

Wat was ik blij dat ik de trouwreportage van Naomi en Marijn mocht maken.
We begonnen in Goes met het fotograferen van alle voorbereidingen van de bruid. Na een half uurtje liet ik mijn tweede fotograaf achter, zodat ik naar ”s-Gravenpolder kon rijden, om daar de bruidegom te fotograferen.
We hadden al direct door hoe fijn bruidspaar dit was. Ondanks de lichte miezelregen zaten ze nergens mee. We gingen foto’s maken op strand.
Na het ophalen van de bruid reden we dus naar Dishoek bij Vlissingen om daar de bruidsfoto’s te maken. En wat was het weer ons gezind. Het was droog en de zon probeerde er zelfs door te komen.
Maar toch maar kaplaarzen mee. Hoe leuk stond dit onder een trouwjurk. hihi.
Alles verliep zo goed dat we tijdens de trouwreportage nog tijd over hadden voor een kopje koffie en een broodje.
Na de trouwfoto’s op Dishoek stond er een mooie verrassing klaar. Een koets, die het bruidspaar bracht naar de trouwlocatie Het Arendsslot. Een mooi en jongste kasteeltje van Nederland.
Na het Ja-woord, werd daar ook hun bruidstaart aangesneden en was er ook een momentje om de familie en vrienden op de foto te zetten. Het feest was weer op een andere locatie, maar we gingen niet eerder weg voordat we nog enkele trouwfoto’s gemaakt hadden in dit mooie kasteeltje.
Het feest vond plaats in partycentrum Landlust in Nieuwdorp.
Het was een bruidsreportage om nooit te vergeten en wensen het bruidspaar alle geluk en gezondheid.