Huwelijk in het Markiezenhof.

trouwreportage Bergen op Zoom
Afgelopen zaterdag mocht ik het huwelijk vastleggen van Hans en Marleen. Een bruidsreportage in Bergen op Zoom en samen met Ingrid als tweede fotograaf hebben we erg genoten en wat gebeurde er veel.
Het begon allemaal in Grand Hotel De Draak in Bergen op Zoom, waar Marleen en Hans zich klaar maakte voor de ceremonie. Hans in een mooi pak en Marleen in een schitterende jurk van Wouw Bruidsmode. Vervolgens te voet naar Markiezenhof, waar een strijkkwartet het bruidspaar warm en romantisch welkom heette. Na de huwelijksceremonie, snel een paar bruidsfoto’s en terug naar de Grand Hotel De Draak voor een Walking Diner onder begeleiding van eerst het strijkkwartet en later een gezellige JazzBand.
De tijd vloog voorbij en voor we het wisten werd het feest pas goed doorgezet. De strikjes af en de boordjes open, om te dansen op het muziek van een volkszanger. Wat een super dag. En wat een feest om deze trouwreportage in Bergen op Zoom vast te leggen.
Ik wens hans en Marleen veel geluk toe.