Fotocursus

fotocursus

 

 

Cursussen

Fotocursus basisfotografie

Heb je ook een mooie fotocamera, maar valt het resultaat tegen? Start dan eens met een cursus fotografie bij ARF Fotografie in Steenbergen. In de cursus leer je meer over witbalans, sluitertijd, diafragma, ISO, belichtingscorrectie en compositie. Ook bespreek ik alle functieknoppen en bekijken we wat je ermee kunt doen.

Een fotocursus bestaat uit 4 lessen. Je krijgt 2 theorielessen binnen en 2 lessen buiten op locatie in de omgeving Steenbergen en Bergen op Zoom. De theorie lessen vinden meestal ’s avonds plaats en de lessen buiten in het weekend. Een les duurt ongeveer 2,5 uur.

De lessen vinden om de week plaats, in groepjes van maximaal 5 personen. ( of volgens de regels van RIVM ).

We starten met de theorieles op de volgende avonden. De andere fotografie lessen plannen we gezamenlijk.
U kunt u nu weer inschrijven voor de nieuwe ronde.

Zie voor de data op mijn website. ARF Fotografie cursussen