Culinaire fotografie

Foodphotography

Hoe mooi is het, als ik twee passies kan samenvoegen. Koken en fotograferen. Het is voor mij dan ook altijd een feestje om als Foodfotograaf dit alles vast te mogen leggen.
Het samenwerken met de chef kok, en het zo in beeld brengen, dat het water in je mond loopt.

Ik deze moeilijke tijd, waar restaurants gesloten moesten blijven, kreeg ik de leuke opdracht om culinaire foto’s te mogen maken bij Grand café De Keuning in Steenbergen. Naast de sfeerfoto’s van het interieur lag de aandacht vooral op de specialiteit van dit restaurant. De steak en hamburger gerechten.
Deze heerlijke gerechten worden bereid in een KOPA oven. Een houtskooloven die door de hoge temperaturen het vlees een bijzondere smaak geven.
In het café kunt u ook terecht voor een heerlijk drankje of één van de 70 speciaal bieren.

Ik heb er weer van genoten.