ARF Fotografie Steenbergen

Fotograaf voor Brabant en Zeeland

Ik ben André Roosenburg, het gezicht achter ARF Fotografie.

Na het afronden van de fotovakschool, en het volgen van vele cursussen en trainingen, heb ik me gevestigd als fotograaf in Steenbergen. (Noord Brabant).

Ik heb dan ook meer dan 30 jaar ervaring als fotograaf. Zoals trouwreportages, familie foto’s en het geven van fotocursussen en workshops.
Het fotograferen van een bruiloft, is wat ik het liefst doe. Het is dan ook een eer, als ik jullie dag van je leven, mee mag maken en de momenten vast mag leggen. En uiteraard hoort daar ook een echt handgebonden trouwalbum bij.
Geen gedwongen poses en moeilijke dingen, maar een ontspannen reportage, waarbij jullie, bijna niet eens zullen merken dat ik er ben. En om al die spanningen op jullie trouwdag helemaal weg te halen, bied ik ook nog eens een gratis loveshoot aan, om alvast te wennen aan de camera en mijn werkwijze.
Ik werk niet op uur basis, maar eerlijke prijzen, dus geen verrassingen achteraf.
Uiteraard zijn alle wensen bespreekbaar, zoals een tweede fotograaf of het fotograferen van jullie feest.

Naast het fotograferen van bruiloften en familie reportages, vind ik het super leuk om mijn kennis te delen.
Ik geef daarom al bijna 10 jaar lang cursussen, basisfotografie, maar ook voor gevorderden.
Het is zo mooi als cursisten weg gaan, en nu wel weten over alle instellingen van hun camera en waar al die knopjes voor zijn. En van hun enthousiasme kan ik zó genieten.
Sinds kort heb ik dit uitgebreid met workshops landschapsfotografie en kustfotografie. En er is vraag naar meer, zoals avondfotografie, flits techniek en nog veel meer.
Dus hou me website of Facebook in de gaten.

Groetjes André