Workshops en cursussen fotografie

workshops fotografie WestKapelle

ARF Fotografie lanceert naast de fotografie cursussen nu ook workshops in fotografie.

Deze cursussen en workshops zijn ontstaan uit passie voor de fotografie. Als beroepsfotograaf in Steenbergen verlies je al snel je hobby, als je dagelijks met een camera op pad ben, voor een huwelijk of een andere opdracht.
Hoe vervelend de Corona tijd ook is, was dit voor mij een manier om toch naar buiten te gaan. Ik ben de natuur in getrokken en met me camera, statief en andere benodigdheden het land in getrokken. Soms laat thuis komend of zeer vroeg op, om het opkomend zonnetje te fotograferen.
Ik begon met de kust in Westkapelle bij Zoutelande, maar ging daar al snel meerdere keren heen, omdat het strand zo snel veranderd van licht en structuren. Ook vergeet ik de Brabantse landschappen niet. Soms om emotioneel van te worden, hoe de mist plaats maakt voor de zon. De vogels en andere dieren die ik om me heen hoorde. De passie is weer terug. Hoe relax kan natuurfotografie zijn, als je de zon ziet opkomen met een lauw kopje koffie uit een thermosfles.

Als snel kwam er een behoefte van andere hobby fotografen om met me mee te gaan om ook die mooie platen te maken, wat net iets meer is dan een foto. Voor mij een reden om workshops te gaan geven.
Voor mij is het een voldoening, om mijn kennis over te brengen aan andere en dat is een reden om mijn werk uit te breiden met cursussen en workshops.

De cursussen basis fotografie en gevorderden loopt nu al 8 jaar, en met succes. Al meer dan 150 cursisten leerde hun camera kennen en alles wat belangrijk is in de fotografie.
We hebben dit nu uitgebreid met workshops Strandfotografie en lange sluitertijden op het strand van Westkapelle, ééndaagse fotocursus op strand, landschapsfotografie en binnenkort ook een hele dag aan de Opaalkust in Frankrijk, waar zowel het strandfotografie aan bod komt, maar ook de lange sluitertijden en compositie. En dat maar 2 uur rijden van Bergen op Zoom. Half juli de introductie hiervan.

Mocht u ook interesse hebben in een mooie workshop kijk dan eens op de site van ARF Fotografie.
Of heeft u vragen, kunt u mij gerust mailen info@arf-fotografie.nl