Trouwreportage in Tholen

15 mei traden Adriënne en Bram in het huwelijk. Door alle regels, vanwege de corona crisis werd het een speciale dag. Maar ondanks dat, liep alles naar wens en hebben we genoten. Bram die al in de vroege ochtend vanuit Vlissingen vertrok, om zijn aanstaande vrouw op te halen in Sint Philipsland.
Na de first look vertrokken we eerst naar de molen De Hoop, aan de haven van Sint Philipsland. Vervolgens naar de Benedensas om de rest van de shoot te maken. een afwisselende fotoreportage met 2 fotografen. ARF Fotografie en als tweede fotograaf Marije, van Ixie Fotografie uit Roosendaal. Eén van de fotografen die vaker samen werkt met ARF fotografie.
Het huwelijk moest vanwege de RIVM regels verplaats worden van het oude, naar het nieuwe gemeentehuis in Tholen.
Het was een geslaagde dag, en we kijken al weer uit naar het feest in november, wat helaas uitgesteld moest worden vanwege het Corona virus.
Maar nu eerst het boek eens gaan maken.

Bram en Adriënne dank je wel, dat we deze onvergetelijke dag mochten vast leggen voor jullie.