Trouwen in Rucphen

Trouwreportage Breda

Brenda en Dirk traden in het huwelijk met hun 2 leuke dochters Lieke en Sofie, in de plaats Rucphen. Helaas kon ik zelf als ARF Fotografie deze reportage niet maken, omdat ik een reportage had in Zeeland.
Maar ik werk als team met Ingrid Schrauwen van Foto Timeless uit Kruisland.
De reportage begon al vroeg in Rucphen om daarna de fotoreportage te maken in Breda bij het kasteeltje van landgoed Bouvigne
De huwelijksvoltrekking vond weer plaats in Rucphen, waar het bruidspaar elkaar het “JA” woord gaven in het bij zijn van hun dochters, familie en vrienden.
Helaas door de Corona periode moest het aan snijden van de taart in eigen tuin plaats vinden, wat net zo intiem en sfeervol was.
Namens het team van ARF Fotografie en Foto Timeless

  wensen we het bruidspaar heel veel geluk.

Zie hieronder wat het bruidspaar zelf schreef.

Vrijdag 15 mei 2020! Onze dag, een dag waar we naar uit keken al 2 jaar en 2 dagen lang. Maar toen kwam corona… desondanks hebben we er een dag van kunnen maken met liefdevolle mensen en even kunnen vergeten wat er gaande is de datum 15 mei is voortaan onze datum, de datum die we ieder jaar zullen herinneren als 1 van de mooiste 🤵🏻👰🏻 deze dag kunnen vieren met ons liefdevol gezin, familie en vrienden. Iedereen ontzettend bedankt die niet bij ons konden zijn maar ons wel al hun liefde hebben toegewenst door middel van kaartjes, bloemetjes, cadeautjes en verassingen!! Deze dag was voor ons perfect