Bruidsreportage door vakfotograaf

Trouwen in 2020

Gaan jullie trouwen!
Dé dag van jullie leven verdient een een professionele fotograaf.
Het vastleggen van emoties en romantiek tijdens een bruidsreportages vergt veel kennis.
Tevens ook de kennis van het professionele apparatuur waar een vakfotograaf mee werkt. En om alle risico’s uit te sluiten heb ik alles dubbel bij me.
Dus termen als ervaring, kennis en betrouwbaarheid zijn woorden, die ik als fotograaf hoog heb staan
Ik werk niet op uur-basis, dus geen verrassingen.
En om jullie als bruidspaar op het gemak te stellen, doe ik een gratis loveshoot kado. Hier kunnen jullie al een beetje wennen aan mijn werkwijze, of om de locatie te verkennen, wat op de dag zelf veel spanning weg neemt.
Als jullie interesse hebben in een vrijblijvende offerte, nodig ik jullie graag uit, om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee.
Mijn werkgebied is vooral Zeeland, Brabant, Tholen, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Stavenisse, Sint-Maartensdijk, Kruiningen, Vlissingen, Middelburg en Essen. Maar uiteraard ben ik ook bereid om buiten dit gebied te werken.