Trouwreportage Sint Annaland

trouw fotograaf Sint Philipsland

Trouwreportage Sint Annaland

Ik maak de mooiste foto’s van jullie bruiloft!

Dé dag van je leven wil je natuurlijk vast laten leggen door een professionele fotograaf. Al die emoties, jullie ja-woord, de bruiloftsgasten, prachtige locaties, het feest… Met een professionele bruidsreportage beleef je jullie dag na afloop steeds weer opnieuw. Het belangrijkste van een bruidsfotograaf in Sint Annaland is misschien wel de klik die je samen hebt. Alleen zo komen we samen tot het beste en mooiste resultaat!

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl. In 1976 ben ik als hobby begonnen met fotograferen. Inmiddels is het mijn werk. Het leuke van bruidsfotografie in Sint Annaland is dat je met mensen werkt en hen een blijvende herinnering aan de mooiste dag van hun leven kunt geven. Ik werk vooral in de regio West-Brabant en Zeeland (Bergen op Zoom, Roosendaal, Sint Annaland, Nieuw en oud Vossemeer, De Heen en Sint Philipsland).

Praktische informatie

Voor een bruiloftsreportage in Sint Annaland en omstreken werk ik met een totaalprijs. Ik werk met twee pakketten met een vaste prijs. In deze prijs is een album (30×30 cm) in linnen of kunstleer naar keuze inbegrepen.

In een kennismakingsgesprek bespreken we samen wat jullie wensen zijn. Ook doen we een gratis loveshoot, zodat ik weet wat jullie mooi vinden en jullie aan mijn manier van werken kunnen wennen.

De dag na de bruiloft krijgen jullie al een sneak preview. Als ik de foto’s geselecteerd, bewerkt en bijgesneden heb krijg je de bruidsreportage op een USB stick met de foto’s op maximale resolutie. En je krijgt natuurlijk een mooi gebonden bewaaralbum.

Bruidsfotograaf in Sint Annaland: zo werk ik

Jullie trouwdag en daarmee de fotoreportage begint met de voorbereidingen, zoals het aankleden, kapster, make-up en versieringen. Uiteraard zoeken we de mooiste plekjes in Goes en omgeving op, om daar een serie romantische foto’s te schieten. De Benedensas, de strandjes bij Sint annaland of mooie plekjes in het oude centrum van Tholen zijn een paar voorbeelden.

Als de bruiloftsgasten zijn gearriveerd kan de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis en/of kerk beginnen. Het aansnijden van de bruidstaart en/of klinken met champagne levert ook altijd leuke plaatjes op.

De feestavond, het diner, de borrel en andere onvergetelijke momenten mogen natuurlijk ook niet in jullie bruidsrapportage ontbreken.

Bekijk mijn werk

Hebben jullie de foto’s van andere bruiloften in Goes en omgeving al gezien? Bekijk mijn werk. Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op of bel naar 06-81184383 als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Sint Annaland.