Trouwreportage Halsteren

Bruidsfotograaf Halsteren

Dé dag van je leven wil je natuurlijk vast laten leggen door een professionele fotograaf. Al die emoties, jullie ja-woord, de bruiloftsgasten, prachtige locaties, het feest… Met een professionele bruidsreportage beleef je jullie dag na afloop steeds weer opnieuw. Het belangrijkste van een bruidsfotograaf in Halsteren is misschien wel de klik die je samen hebt. Alleen zo komen we samen tot het beste en mooiste resultaat!

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl. In 1976 ben ik als hobby begonnen met fotograferen. Inmiddels is het mijn werk. Het leuke van bruidsfotografie in Goes is dat je met mensen werkt en hen een blijvende herinnering aan de mooiste dag van hun leven kunt geven. Ik werk vooral in de regio West-Brabant en Zeeland (Goes, Vlissingen, Middelburg, Bergen op Zoom, Roosendaal en uiteraard ook Halsteren.

Praktische informatie

Voor een bruiloftsreportage in Halsteren en omstreken (zoals Bergen op Zoom, Wouw en Roosendaal) werk ik met een totaalprijs. Ik werk met twee pakketten met een vaste prijs. In deze prijs is een album (30×30 cm) in linnen of kunstleer naar keuze inbegrepen.

In een kennismakingsgesprek bespreken we samen wat jullie wensen zijn. Ook doen we een gratis loveshoot, zodat ik weet wat jullie mooi vinden en jullie aan mijn manier van werken kunnen wennen.

De dag na de bruiloft krijgen jullie al een sneak preview. Als ik de foto’s geselecteerd, bewerkt en bijgesneden heb krijg je de bruidsreportage op een USB stick met de foto’s op maximale resolutie. En je krijgt natuurlijk een mooi gebonden bewaaralbum.

Bruidsfotograaf in Halsteren: zo werk ik

Jullie trouwdag en daarmee de fotoreportage begint met de voorbereidingen, zoals het aankleden, kapster, make-up en versieringen. Uiteraard zoeken we de mooiste plekjes in Halsteren en omgeving op, om daar een serie romantische foto’s te schieten. De Bergse Heide, De oesterdam bij Tholen of de binnenstad van Bergen op Zoom zijn een paar voorbeelden.

Als de bruiloftsgasten zijn gearriveerd kan de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis en/of kerk beginnen. Het aansnijden van de bruidstaart en/of klinken met champagne levert ook altijd leuke plaatjes op.

De feestavond, het diner, de borrel en andere onvergetelijke momenten mogen natuurlijk ook niet in jullie bruidsrapportage ontbreken.

Bekijk mijn werk

Hebben jullie de foto’s van andere bruiloften in Halsteren en omgeving al gezien? Bekijk mijn werk. Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op of bel naar 06-81184383 als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Halsteren.