Fotograaf Halsteren

Fotografie Bergen op Zoom en Halsteren

Zoek je een leuke verrassing voor een huwelijksjubileum, een romantisch cadeau voor Valentijnsdag of is het tijd voor een fotoshoot met de familie? Als fotograaf in Bergen op Zoom kun je bij ARF Fotografie terecht voor portret- & familiefotografie, bruidsfotografie, loveshoots, food fotografie en zakelijke fotografie.

Zowel in de binnenstad van Bergen op Zoom, De Heide, als de omgeving bij Halsteren heb je prachtige plekjes voor een fotoshoot. Denk aan de sfeervolle haven van Tholen, één van de twee molens in de stad of in/rondom het oude stadhuis. Een fotoshoot rondom het Markiezenhof, De Osterdam of de Bossen bij Halsteren.

Als fotograaf doe ik mijn best om zo onopvallend mogelijk te werken, zodat ik de mooiste momenten zo spontaan mogelijk vast kan leggen. Voor statige foto’s moet je dan ook niet bij mij zijn.

Een fotograaf in Bergen op Zoom en Halsteren die weet wat ‘tie doet

Het fotograferen van mensen vind ik het leukste om te doen, omdat geen situatie hetzelfde is en iedere foto zijn eigen verhaal vertelt. Door mij jarenlange ervaring als fotograaf in Halsteren en Bergen op Zoom – ik fotografeer al sinds 1976 – weet ik met elk scenario om te gaan. Ik zoek naar creatieve oplossingen als het even niet loopt zoals gepland. En geloof me, dat komt vaker voor dan je zou denken. Een bruiloft bijvoorbeeld is vaak tot in de puntjes voorbereid, maar vaak loopt het toch net even anders dan gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het weer dat roet in het eten gooit, of één van de getuigen die in de file staat en later arriveert dan de bedoeling was… Of wat denk je van een gezellige fotoshoot met de familie. Hebben we afgesproken om foto’s te maken aan de dijk bij de Osterdam en blijkt dat er uitgerekend op die plek werkzaamheden zijn… Geen nood, samen vinden we een oplossing!

Foto’s die je op wilt hangen

Gave, creatieve beelden maken, emoties vastleggen, een fotoboek dat je jaren later graag nog eens doorbladert: dat is het doel wat ik als fotograaf in Halsteren voor ogen heb. Ik werk lekker losjes en spontaan. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk mijn portfolio voor fotoreportages die ik in het verleden in Bergen op Zoom of Halsteren en omgeving heb mogen maken. Een foto die wordt opgehangen aan de muur; een groter compliment is er niet!

Veel bruidsparen, families en opdrachtgevers laten mij na afloop van hun bruiloft, feestje of receptie weten hoe ze mijn aanpak hebben ervaren. Lees hun beoordelingen.