Trouwreportage in Tholen, Stavenisse of omgeving

Bruisreportage in Tholen

Jullie gaan trouwen in Tholen of omstreken, zoals in Stavenisse, Sint-Maartensdijk, Sint-Annaland of Vossemeer.
Dé dag van je leven verdient uiteraard een professionele fotograaf. Natuurlijk spelen prijs, kwaliteit en mogelijkheden een grote rol. Het contact met de fotograaf is misschien nog wel belangrijker. Als er dan een ‘klik’ is, komen we samen tot het beste en mooiste resultaat!

Ik werk niet op uur-basis, maar met een vaste all-in prijs, zodat niemand voor verassingen komt te staan.
Zelfs een professioneel album in linnen of kunstleder (30 x 30 cm ) is inclusief.
Een dag reportage als voorbeeld bestaat uit de voorbereidingen ( make-up, aankleden, enz) van bruid en bruidegom, locatiefoto’s, huwelijksvoltrekking in gemeentehuis en/of kerk, het aansnijden van de bruidstaart en/of het uitbrengen van een toost op het kersverse bruidspaar.
Naast de pakketten die ik aanbied, is het ook mogelijk om de pakketten uit te breiden met een 2e fotograaf of videograaf om jullie dag nog exclusiever te maken.

Als klap op de vuurpijl doe ik ook er ook nog eens een gratis loveshoot bij, om vooraf al te wennen aan de camera en werkwijze. Interesse om jullie dag eens door te nemen, laat het me weten, door onderstaand formulier in te vullen of door mij te bellen.

Klik hier voor interesse.