Bruidsreportage in Bergen op Zoom bij 37 graden.

Vrijdag 26 juli 2019 gaven Jeroen en Cynthia elkaar het “JA” woord.
Een warme dag om nooit te vergeten. Na de first look vertrok het bruidspaar in een gave bak om foto’s te maken aan de Bovensas vlak bij Steenbergen.
Veel drinken mee en samen met Ella van E-ProMotion, die voor de film zorgt, trotseerde we de hitte.
Ook mocht de hond even mee, om op de foto te gaan.
Na deze shoot gingen we naar Natuurlijk ! Kloof in Bergen op Zoom voor de ceremonie. Op deze prachtige trouwlocatie zouden we de gehele dag blijven.
Na de ceremonie waar ook bruidsjonker Daan een duit in het zakje deed door Cynthia weg te geven aan Jeroen, de familiefoto’s en uiteraard de toost op de manier zoals alleen bij Peter Hultermans kan, maakte we ons klaar voor het volgende deel.
Voordat we verdere gingen met de shoot gingen we eerst genieten van de bruidstaart, Een prachtige taart in de stijl van Natuurlijk kloof met gepaste details van het bruidspaar.
Ook het diner en het feest vonden daar plaats. Jammer dat we plots toch het feest naar binnen moesten verplaatsen. Maar met dank aan DJ Chrisje werd het toch een knal feest.
We hebben genoten en wensen Cynthia en Jeroen alle geluk en een mooie toekomst.

André werkt heel professioneel, is heel gezellig in de omgang, houd rekening met de wensen van het bruidspaar en de extra touches op de bruiloft als deze aanwezig zijn houd hij hier zeker zijn oog voor open. André heeft prachtig werk geleverd en als klap op de vuurpijl een prachtig trouwalbum. Wij bevelen André zeker aan als bruidsfotograaf!

Jeroen en Cynthia