Een Zomerse trouwreportage in Steenbergen

Het was een mooie zonnige, warme dag. Spannend was het wel, want er was regen voorspeld. Jacco en Leane wilde graag het feest zo veel mogelijk in de tuin vieren.
’s Morgens vroeg werden alle voorbereidingen getroffen. De tuin werd uitgelicht, een verlichte dansvloer neergelegd en de muziek klaar gezet. Dit werd verzorgd door B-special FX.
De tuin werd ook versierd met bloemstukken, door Bloemsierkunst Boton. Ondertussen werden Jacco en Leane voorbereid om naar het gemeentehuis Steenbergen te gaan, waar ze in het huwelijk traden.
Een schitterende trouwjurk van Senfina Bruidsmode, maakte leane tot een prinses. Na het “JA” woord, zijn we naar de Benedensas gegaan om foto’s te maken. Terug van het maken van de trouwfoto’s stond er een geweldige bruidstaart te wachten.
Deze was gemaakt door #Brasserie Puur, die ook de totale catering de gehele middag en avond verzorgde.
Helaas bleek de regen toch een spelbreker en in alle haast werden met de familieleden en vrienden 2 tenten opgezet. Het was zelfs knusser en nog leuker. Het feest ging door tot het weer licht werd en naar horen zeggen, werd de jacuzzi nog gebruikt. Kortom een bruiloft om nooit te vergeten.
Ik wens Jacco en Leane alle geluk en liefde.