Trouwen in Zeeland

Trouwreporetages in Zeeland

Petra en Ard trouwde in Heinkenszand. De dag begon al vroeg in ‘s-Gravenpolder, waar ard, petra op ging halen. Met ballonnen verraste hij Petra op een romantische manier.
Het was genieten met zo verliefd en makkelijk bruidspaar. Alles ging zo makkelijk met gevolg veel foto’s en een dik album.

"Wij kijken terug op een erg leuke ervaring met André als fotograaf. Vanaf de eerste afspraak heeft André ruim de tijd voor ons genomen om al onze wensen te bespreken. Hierbij was goed te merken dat hij jarenlange ervaring heeft opgebouwd. André is meedenkend, flexibel, professioneel, en heel belangrijk: gezellig en relaxed. Tijdens de bruiloft heeft André op een ontspannen manier alle belangrijke momenten op een prachtige manier vastgelegd. De communicatie verliep super, zowel voor, tijdens als na de bruiloft. Ook heeft André een heel mooi trouwalbum voor ons samengesteld. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en nog steeds erg enthousiast over André!"

Ard en Petra